Counter-Strike: Global Offensive Yayın öncesi haber 15.08.2017

Bu güncellemede five seven ve Perfect World hakkında güncellemeler şimdi detaylıca ve Türkçe

15.08.2017 için Yayın Öncesi Notlar

Aşağıdaki değişiklikler “1.35.9.8-rc1” CS: GO Beta deposunda.

[GAMEPLAY] – Silahların ustalıkla kullanımını vurgulamak amacıyla tabancalara daha fazla değişiklik getirin.
– Five-SeveN: Five-SeveN taktik konumlandırma ve savunmacı oyunu ödüllendirmek üzere ayarlandı.
– Hızlıca birkaç atış yaparken biraz daha iyi doğruluk.
– Hareket halindeyken hassasiyet önemli ölçüde azalır.

[MÜKEMMEL DÜNYA] * Kimlik doğrulaması ile Prime Statüsü şimdi Perfect World hesaplarına derhal verilir.
* Oyunda özel avatarlar için etkin destek.
* Geliştirici konsoluna erişimi etkinleştirildi.

[MISC] * İç silah verilerini temsilciliği gözden geçirdi. Tüm silahların, aşağıda listelenen Five-SeveN ve hata düzeltmelerinden ayrı olarak 1.35.9.7’ye benzer şekilde davranması bekleniyor.
* Yuvarlak sırasında 1 flashbang atıldıktan sonra öldürülen oyuncuların 2. flashbang’ını bırakmamasına neden olan bir sorun düzeltildi.
* Keskin nişancı botlarının Scar20’yi beğenmediği bir sorunu düzeltti.
* Silah içermeyen eşyaların satın alınmasının, tüm silahlarınız için cephane dolması sorunu düzeltildi.
* Konsol yoluyla ürün satın almanın kullanıcının yük alma seçimini yok sayabileceği bazı köşe durumlarda düzeltildi.
* Değiştirilemeyen öğeleri (el bombaları gibi) bırakmaya teşebbüs eden kişilerin öğenin değerini, oyuncunun “bağışlar” ı için yuvarlak olarak sayacağı bir sorunu düzelttim.
* Oyuncuların yanlış kılıflı silahları gösterebilecek nadir bir sorun düzeltildi.
* Çözünürlük el bombalarının yanlış silahtan ses çıkarabileceği bir sorunu düzeltti.
* Sabit “satın” konsolu komutu, tüm kodları dizilmiş bir yardım dizesi yerine tüm seçenekleri listelemek için.
* Harita düzenleme: env_gunfire varlıklar artık tüm silah türlerini ateşleyebilir (örn. Weapon_m4a1_silencer veya weapon_revolver)
* Saydam görüntüleme ile ilgili bir bellek sızıntısı.
* Arkadaşınızın bağlam menüsünden esnaf başlatma yeteneği ekleme.
* Bazı durumlarda harita yükleme sürelerinin iyileştirilmesi. Env_gunfire varlıkları artık tüm silah türlerini ateşleyebilir (örn. Weapon_m4a1_silencer veya weapon_revolver) * Saydam , gözlem ile ilgili bir bellek sızıntısı. * Arkadaşınızın bağlam menüsünden esnaf başlatma yeteneği ekleme. * Bazı durumlarda harita yükleme sürelerinin iyileştirilmesi. Env_gunfire varlıkları artık tüm silah türlerini ateşleyebilir (örn. Weapon_m4a1_silencer veya weapon_revolver) * Saydam , gözlem ile ilgili bir bellek sızıntısı. * Arkadaşınızın bağlam menüsünden esnaf başlatma yeteneği ekleme. * Bazı durumlarda harita yükleme sürelerinin iyileştirilmesi.